Anotace: I tak se mohou lidé bavit, když jde o mnoho
:) mezi dveřmi stát, do očí se nedívat.. /uklánějící se klice/ - :P pardon, to mě jen napalo.... moc hezké :)
05.01.2008 21:19:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Ano Alí, konkrétnímu, ale ty ho neznáš. Musela bych ti o něm vyprávět.
02.01.2008 14:45:00 | Lisa.Ginmi
Někomu konkrétnímu? Každopádně velmi dobrá, ach jo, nějak zaostávám.
02.01.2008 13:51:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
máš moc hezké básničky... takový...neotřelý styl=) "ptáš se proč?""proto, holoubku"...to se mi líbí...=)
02.01.2008 13:28:00 | Simísek