mlčenlivá
...
mými ústy protančí
slova
nechtěně schovaná
sladko pod jazykem
pískem přesýpacích
hodin
zdám se nedotčená
honák ztracených vteřin
lovec zítřejších dnů
co už byly
prošeptám okamžik mlčení
lačnost pocitů
zamlžených okoralých nocí
kde se vzala lehkost
s níž se vznáším?
...za láskou tečka...
Přečteno 360x
Tipy 18
Poslední tipující: Michal Kvido, WhiteSkull, Lucie Teru, rolon, Aťan, Lota, Bíša, dva
Komentáře (8)
Komentujících (5)