Proč
Sedím tu pod stromem a koukám na nebe
Sedím tu samotná a myslím na tebe.
Proč se to stalo? Proč nechals to jít?
Proč si mi neřekl ,že s jinou chceš být?
Proč si mě trápil, proč trápíš mě dál?
Proč je v mém srdci jen prázdný sál?
Proč si mě opustil? proč nešlo to dál?
Proč jen mi říkali že ty jsi můj král?
Už nesedím pod stromem nekoukám na nebe
I když jsem samotná už nemyslím na tebe.
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Lady Carmila
Komentáře (3)
Komentujících (3)