Smutek
Slzičky stékají po mé tváři,
udělaly mokrý flek na polštáři.
Ležím tam sama, ležím tam bez přátel,
ležím tam bez tebe a bez svých nepřátel.
Už mě nic netrápí, ležím tam bezmocná
možná to vypadá že jsem jen nemocná.
To smutek mě utápí čím dál tím víc,
samota bolí. Já nezmůžu nic.
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: J.Švihovský, Psavec, vodnař, Lady Carmila
Komentáře (7)
Komentujících (6)