Poslední...
Beru do ruky žiletku,
....přemýšlím....
Co když to udělám...
Co tím změním...
Přemýšlím o starchu, bolesti, smutku
o dobrém vykonaném skutku.
Nikomu nechybím,
Nikoho nemám
smrti se nebojím, na bolest nedám.
Au, citím štípnutí, krev už se valí,
Nevnímám bolest, život to balí.
Zaslechnu kroky a čísi pláč.
Poslední výdech, stisknutí ruky.
Poslední vzomínka na prožité roky.
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: jára spots, Monsignore, excited
Komentáře (3)
Komentujících (3)