Anotace: O ní a o něm a o Tobě...
Moc se mi líbí. Moc. Z tvých básní na mě dýchá něco kouzelného. Je to asi čistotou slov. Jsou jednoduchá a přitom složitá. Prostě poezie...a v tvém podání, prostě nemám slov.
10.01.2008 18:34:00 | Barbr
Nevím, co ti to evokuje, budeš mi to muset povědět. Je mi líto, že se ti nelíbí, opravdu, já v ní popisovala jedno z nejhezčích setkání v mém životě (i když ne přímo s živou bytostí), ale ty si pod tím představuješ zřejmě něco jiného. Budeme si o tom muset promluvit. Doufám, že jsem ti nezkazila náladu, to jsem opravdu nechtěla. Tvou kritiku s díky přijímám, ale bohužel právě nevím, čím je podložena. Snad mi to vysvětlíš... ;-)
(Slovo "stejnak" se mně osobně docela líbí)
09.01.2008 20:21:00 | Lisa.Ginmi
Mně to evokuje... vždyť víš co. Naprosto nejsem objektivní, ale nelíbí se mi, asi je dobrá, ale nelíbí se mi. A slovo "stejnak" je nespisovné a zní divně.
09.01.2008 19:33:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
tak nějak jsem si podle toho v duchu namalovala obraz, jen tak pro sebe :-) a je hezký, moc se mi líbí...pořád ho mám v myšlenkách vystavený :-))
09.01.2008 15:59:00 | jitaaa
cistota a atmosfera krasneho obrazu...
je to tak uzasny, rozplivam se...
kdybys pro me nekdy mohla neco udelat, posli mi sve basne v zapecetene obalce...
DEKUJU za harmonii...
06.01.2008 20:15:00 | Kláárchen...