Když si tak zavzpomínám...
poslední maturitní ročník socialismu. Ani na stužky jsme si nemohli dát co jsme chtěli...
Tak mě napadlá, co máte na stužkách, Ayli?
08.01.2008 09:46:00 | La Suneteto
naprosto super... a uplně v tom vidim sebe a naší bandu, když jsme maturovali..
05.01.2008 16:45:00 | excited