Řekla bych, že tato báseň je až melodická, dýchá z ní písňovost, je v ní naléhavost podtržená opakováním slov ve verši (epizeuxis). Líbí sde mi...
08.01.2008 19:31:00 | prostě já
Moc krásně zobrazená báseň. Od názvu celou básní se mi vrývá do mysli zaujetí každým řádkem.
06.01.2008 18:52:00 | s.e.n
Něha v přesýpacích hodinách, které ze samé svobodymilovnosti ztratily dno, rozsypala se v našich snech...
Děkuji ;-)
06.01.2008 13:09:00 | Lisa.Ginmi
Noc svléká sama sebe z šatů...
já jsem ten hulán, ty jsi ta polonahá víla...
To jsou jen obrazy, který se mi líbí nejvíc...
06.01.2008 08:32:00 | Veru