...napsanou na čerstvě napadaném sněhu
s velikým srdcem
jsem tím nejlepším letcem
sobích spřežení
dostanu se i do vězení
a rozdám srdíčka malá
každému kdo po dárcích šahá
to je úděl můj
vločko sněhu, na vždy při mě stůj
06.01.2008 16:53:00 | blue