bez nazvu
Anotace: je to aktualny pocit..
Príčina uklenetená
vravnou skládkou po skleničkách
z jarnej noci
Prišiel a odišiel v diaľkach
ktoré pozorujem
v tvojich dlaniach
Vo vlasoch cítim..
Cítim?
Som to ja.
A Ty? Krvácaš?
Mám chuť na trpkosť!!
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Lucie Teru
Komentáře (1)
Komentujících (1)