Jednou jsi dole...
Anotace: ...jsou věci, kterým věřím.................... pro Blazius
.
Někdy se stává že změní se žití
Obvyklý rytmus na lety a pády
Jak balík karet se smíchá nic nepoví ti
Máš co jsi táhl a znáš jen teď a tady
Chybí ti mapa a nejde přečíst cíl
A čím víc hledíš kolem tím stále míň jsi jistý
Že skřeti co se šklebí – prý šťastný už jsi byl
Nevydrží tolik co opadavé listí
Někdy se stává že změní se žití
a nahoru – dolů v tak divném rytmu kráčí
že odkrýváš víc smutků ve smyslu svého bytí
však štěstí si tě najde – věř –víra tvá stačí
Ztracené není leč chce být dobrým hostem
Až v jedno zcela běžné velmi brzké ráno
Tvé štěstí co se skrývá a neurvale roste
Chytne tě za ruku a obejme tě samo
.
Přečteno 464x
Tipy 16
Poslední tipující: J's .., Holis, Iva Borecká, Dota Slunská, janewe, Nola77, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)