tak prý šťasný a veselý...
Anotace: nesnáším Vánoce :)
Tak šťasný a veselý
Nesnáším Vánoce Ježíšek kecal,
ty nejlepší dárky si zase nechal.
Pod stromkem zase jen pletený ponožky zbyly,
a jablka v košíku dávno už zhnily.
Prý šťastný a veselý to už tu bylo,
kouknu ven a je tam bílo...
A že prý půjdem spolu do Betléma,
nejdu nikam! je tam zima...:(
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., colorka
Komentáře (1)
Komentujících (1)