V tu chvíli
Anotace: ... síla internetu
V tu chvíli jsem viděl Tvé jméno
V online výpisu
A než mé prsty ochromené touhou
Doputovaly
K patřičným klapkám klávesnice
Tvé jméno
Zmizlo
.....
Jako když sama zhasne žárovka
Jako když praskne spirála
Přímotopu
Nic kolem se vlastně nezměnilo
Jen šero
A chlad
V prachových bačkůrkách
Neslyšně obcházejí duši
....
Stýská se mi
...
..
.
Přečteno 441x
Tipy 29
Poslední tipující: ziriant, Aťan, saddova, Monsignore, s.e.n, Mango-Holka, Maura, Trapné děťátko, excited, Linushka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (9)