Anotace: ...2008...
Pěkná báseň, myšlenková a hloubková, jo, také jsem se takto nějak pozastavila, a něco podobného si řekla, jak prožít tento rok, leč nevím, zda se mi to podaří, ono né vždy je to, co si přejeme také tím úplně správným ...
08.01.2008 16:16:00 | NikitaNikaT.
To jo, v rukavičkách a jemně, hlavně si je v nedočkavosti nesplést s boxerkama:-)
08.01.2008 14:44:00 | Dračičák