Sny
Sny plné krve,
poslední dobou mám.
Nevím, jestli je to dobře,
že já v nich neumírám.
Vždycky jsem svědkem,
smrti jiného.
Jednou je tvá,
potom zas někoho cizého.
Strachy roztřesená,
ve tmě vyděšená.
V pokoji zůstávám,
do snů upadám.
Znovu se točím,
v tom divném kolotoči,
smrti a násilí,
co v hlavě mám.
Komentáře (0)