Usměv k sluníčku dnešnímu
Anotace: jednou bylo zase moc hezky
Nepochopitelný pošetilý úsměv jedince:::...
to neblahé kvítí,
co rozkvetlo na tváři
_______----postačí----_______
jen málo sluníčka
a svět se rozzáří
_____________________________
ťapkající v mokré Praze
tak málo
přestane ve stálé snaze
_____________________________
tak nepochopitelně se usměje
_____::dnes je krásně::.___
Přečteno 603x
Tipy 13
Poslední tipující: Isquieasuus, takova, Dilla, NikitaNikaT., embryo v hlave, kucky, LisSe, B.a.r.b.a.r
Komentáře (4)
Komentujících (4)