Anotace: Blbůstka pro dobrou náladu o mé nejmilejší hvězdě. Divných slov si nevšímejte, používám je běžně :-)
Připomíná mi to básničky, které mi naše maminka čítávala(do školky šla poštolka, ze školky šla poškolka), když jsem byla malá - je to roztomilé, ztřeštěné, slovo "ponohy" si krásně kraje s češtinou.
Je to pohled pro bohy...
09.01.2008 19:44:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Máš pravdu - blbůstka.... ale moc milá. S každým dalším řádkem se mi rozšiřoval úsměv, až už se na konci neměl kam dál šířit, tak jsem musela skočit do komentů:o)
09.01.2008 14:41:00 | Gina Rocca