Lala lej
Anotace: Jedna taková hravá
lala lej jen tu mou hrej
prý mě znáš, tak povídej
jaká jsem?
možná anděl a možná čert
možná sladká a možná jed
možná ryba a možná rak
možná jen tele a třeba drak!
lala lej jen tu mou hrej
prý mě znáš, tak povídej
jaká jsem?
možná dítě a možná dáma
možná s někým a možná sama
možná šereda a možná hezká
možná se mi svět směje a třeba tleská!
lala lej jen tu mou hrej
prý mě znáš, tak povídej
jaká jsem?
možná líná a možná pilná
možná drzá a možná vlídná
možná nudná a možná hravá
možná jen další a třeba ta pravá!
lala lej jen tu mou hrej
moc o mně nevíš, tak poznávej
jaká jsem ..
Přečteno 348x
Tipy 17
Poslední tipující: hostmen, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Mallerick, hanele m., S..a, Andee, Heda, Psavec, blue, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)