Samota
Anotace: Bereš mě (dolu i nahoru)...
Napsal jsem písničku
pro Tebe v Amolu
jak bereš mě miláčku
dolu i nahoru
Napsal jsem písničku
o pěti slokách
snad za to nemohu
že jsem ji "přetáh"
Vypil jsem u toho
dvě láhve vína
bylas tak daleko
a tady zima
Než ses mi vrátila
jak malíř nahotu
já jsem si má milá
oblíbil samotu...
Přečteno 421x
Tipy 4
Poslední tipující: Danah, Bláznivá Markéta, excited, Terakota
Komentáře (2)
Komentujících (2)