Requiem...
Daruji ti rudou růži
Pro tvé černé vlasy
Jako samet hebkou kůži
Pro tvé dlouhé řasy
Daruji ti kapku krve
Pro tvé bledé líce
Jež smáčely slzy prve
Nebudou již více
Daruji ti svoji lásku
Pro tvé krásné oči
Dávám tobě život v sázku
Jen ať dál se točí
Daruji ti na krk křížek
V této kruté době
Jen ať každý slavík ví že
Tlí tvé tělo v hrobě
Přečteno 449x
Tipy 16
Poslední tipující: pejrak, Noc17, Brunette..., Erion Fate, klara07, Pišák, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Nola77, Bíša, Já Esther Ruth, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)