Klidně buď sama sebou, chceš-li,
své něžné verše zas tu piš ,
my na Tvých stránkách se tu sešli
tou krásou pokochat se, víš?
Tvé básně jsou tak plné citu,
proto je každý čte si rád,
tajně si vysní seňoritu,
co srdce kus tam umí dát!
Rád sám by se v Tvou báseň změnil,
v ten motýlí rej nádherný,
a sebe víc pak by si cenil,
než naplní se jeho dny!
Jen tak dál, světýlko!;o)))
23.01.2008 20:48:00 | Kozoroh 1