Anotace: *** pro ty kteří ví ***
tak to je přesný,někde sem čet,že narodili jsme se proto,abychom....,tož tak to je 1*
15.01.2008 13:37:00 | cevert
Jedna z tvých nejkrásnějších básní, je zbytečné cokoli dodávat. Super!
13.01.2008 17:10:00 | prostě já
Žijeme s vědomím,
že Smrt je vedle v pokoji.
Málokdo se jí nebojí.
V patách ji máme.
A občas, když nám na krk dýchne…
cítíme mráz, u srdce ostře píchne.
Sami sebe objímáme.
Nemusíme chápat,
stačí žít a snít.
I s vědomím…jednou musím jít.
12.01.2008 16:50:00 | spare
...vysmívat se smrti
spíš smát se s ní.....
... super! fakticky mě to dostalo...nevím ani co říct..
11.01.2008 23:21:00 | Jesus