Anotace: Je svět špatný? Ne. To jen ti lidé v něm.
Smutná, tedy pro mne, zláště ten konec, víš, jsem se tak zamyslela a na něco si vzpomněla ... mno jo, to su celá já ...
15.01.2008 18:14:00 | NikitaNikaT.
Připouštím i krajní možnost, že spravedlnost nemusí přijít, anebo ji nezaznamenáme. To neznamená, že v ni nevěřím, naopak jsem přesvědčen, že kdo hledá, tomu bude v té nebo jiné formě dáno.
Každá kapka slzí kanoucí někde pro špatnost, zabolí, když o ní víme. Stejně tak je třeba sdílet i kapičky naděje.
13.01.2008 17:31:00 | Hary_nš