Hledání v myšlenkovém poli
Anotace: Protože tu knížku miluju...a protože Holdena chápu...
Sbírka:
Duševní doteky
Chytám vás
za ušpiněné ručičky
od hlíny.
Vaše sváteční šatičky
ještě nezažily
trable těhle dní.
(I já
chci najít čistotu
všech činů.
Nějací tajtrlíci
mi nezabrání v letu.
I já
hledám pošramocenou
krásu
uprostřed mých žitných
klasů)
Chytám vás
za drobounké ručky
-navždycky.
A baseballová rukavice
pohozená o kus
dál.
Básničky na každém
prstu.
Zničené vzpomínky
jen tak.
Nevidím fakticky nic
skrz tu
..............špínu.
(Pomůžu ti chytat v žitě
Nic jiného mi nezbývá)
Přečteno 438x
Tipy 8
Poslední tipující: Krahujec, ziriant, Cassandra, excited, Psavec, Bean, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)