Stmívá se za stíny
Je zlá doba
pro lásky které chřadnou
v očích slepnoucích
vždyť kroky tichnou ve vůni třézalek.
Rovinou obecnou
herci kráčí za zpěvu pochmurného
a kabaret temný
kouřem cigaret posledních
naposledy dá do tváří smích
co pronikne pod řasy
tančit s panenkami v čerň ponořenými.
V každé z vás
jsou míle prošlé nadějemi
a léta letí
tam
kde peřiny smutného poklidu
udusí dech
oprátkou která nikdy nezklame.
Přečteno 557x
Tipy 18
Poslední tipující: Čarokrásná dívka od vedle, hanele m., Maura, carodejka, Jiparo, pavlis, takova, s.e.n, MalaIzis, Harr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)