Změna
Když nálada je,
když horká káva zavání,
když hlava městem mi pluje,
a když nůžky strach mi nahání
pak sama sebou víc než dříve
jsem, to můžu šeptat, křičet
přec to nesmí nikdo slyšet,
to musíš vidět - DÍVEJ!
Mě v zimě voní kvítí
a na jaře zas sníh,
nesnadné, i když jiné žití
a nechci ani cítit líh.
Támhl padá hvězda,
třeba to ta moje byla,
SMRT - asi se to nezdá,
jenže to já zvítězila.
Přečteno 312x
Tipy 13
Poslední tipující: Šerák, excited, M.V.Jung., Dračičák, Danah, Bůchví..., Bíša, Já Esther Ruth
Komentáře (5)
Komentujících (5)