Anotace: Hrabě napsal: "nečekat až se život převalí kolem jako baráčnický průvod/ nedat se zlákat štěstím které padne na míru a sluší/ nebýt tu zbytečně/ nejíst tu zadarmo chleba" - tak něco v tom duchu.
možná by stačil strom aspoň jeden... ale jinak souhlasím s tebou aj s tím co ti tu už připsali přede mnou :o)
22.01.2008 16:12:00 | hanele m.
Do srdcí se zapisuješ, tam jsi... a věř, to není papírek zmuchlaný a slova v něm světlem neblednou.
Jiří Wolker napsal "Až umřu, nic na tomto světě se nestane a nezmění, jen srdcí několik se zachvěje..."
14.01.2008 01:44:00 | Heda
Páni to je nádhera!!! podepisuju se pod vším co si napsala...taky chci aby ten můj prach byl aspon trochu barevný:-) vyjádřila si to všechno skvěle, ostaně, asi čteš Hraběta a myslím, že to jde poznat...za supertip:-)
13.01.2008 21:45:00 | paranoidandroid
V poslední době píšeš tak nádherně, že mi docházejí slova. Nejen chvály, jakéhokoli vystižení, jež by se hodilo k tvým básním. Jsi velmi moudrá lady s velmi barevnou duší. A protože hmota ducha následuje, jsem si jista, že tvůj popel bude zářit jako duha. I kdyby si toho nakrásně nikdo nevšiml, "svět" to pochopí. Pochopí, jak moc jsi mu toužila dát o kousek víc, než jsi mu byla dlužna...
13.01.2008 21:09:00 | Lisa.Ginmi