Zlý sen jedné princezny
Nemůžu spát...
Vrací se,
a pořád dokola...
Ten zlý sen,
kdy život zhasíná...
Zbytečná je,
ta honba za světlem.
Přišla si pro tebe,
zlá baba s koštětem.
"Ha, už není úniku"
řvou hlasy z dálky..
V rychlosti pročítám
dopis bez obálky...
V něm krví napsaný
jen jeden řádek:
"Osudným ti bude kolovrátek..."
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Liquid vamp
Komentáře (0)