Anotace: Už se mi nechce snažit se, bojovat, pořád..můj život je propast a já jsem se rozhodla, že asi spadnu.
Bude líp, uvidíš :-) bojovat se musí, i když si člověk myslí, že už se dotýká dna
15.01.2008 14:12:00 | Erion Fate
Rozumím Ti ... držím Ti palečky, ať se zítra probudíš a den Ti přinese nový impuls ... radost, štěstí, úsměv ... víš, pak si člověk říká ... "ještě, že jsem to nevzdal" ... Stojí za to žít, i když to tak někdy nevypadá ...
14.01.2008 19:46:00 | Beepat
Každý máme ve svém životě příděl radosti, štěstí, lásky... Věř, že už tě čekají jen samé dobré věci :-) Já tomu věřím!!!
P.S. Roboti mi tu píšou RYS... Asi máš být ostražitá ;-)
14.01.2008 15:28:00 | Liss Durman
Ale ne... jen se drž... vyplatí se to. Někde v budoucnu čeká obrovské štěstí, připravené jen a jen pro tebe!
14.01.2008 14:41:00 | Bůchví...