Anotace: O křídlech a sobecké touze létat.
Leť si, jen si leť na křídlech sokolích! vždyť my už jsme se něco nalétali... známe výšky i volné pády, známe z výšky vodopády...
Jen nám nezapomeň občas nasypat zrní, když teď sedíme na dvoře, mezi slepicemi...
21.01.2008 12:37:00 | Hannazka
křídla... prý klišé se říká na našem serveru - ale já je taky miluju :o)
20.01.2008 11:51:00 | hanele m.
...každý den umírám na obloze
každý den znovu procitám
ze snů a bájí...
Říkám vám
Také lidé často
létají... Moc Pěkná básenka Jirka Kavec
14.01.2008 18:04:00 | kavec
toužím po křídlech a přesto je nehcci ptákům brát..kdo si je zaslouží, musí na ně čekat..třeba celý život
14.01.2008 15:55:00 | jitro
Je opravdu sobecké žít, když oni přežívají? Podle mě je v životě rovnováha. Taky někdy přežíváme a nežijeme, zatímco zvířata si mnohdy dokáží život užít lépe (myslím tím zvířata volně žijící). Jednou jsi dole, jednou nahoře... Musíme si všichni stihnout zažít i to dobré i to špatné...
14.01.2008 15:43:00 | Liss Durman