Stín je náš věrný průvodce. Ale mizí, když stojíme mimo dosah slunečních paprsků...takže vlastně nakonec ani na něj se nedá vždy spoolehnout.
"Hmota nás tíží" - no až nás po smrti rozptýlí na prach a popel, budeme konečně od hmoty svobodní! :-)
15.01.2008 16:52:00 | Chancer