Anotace: .........
Mno, raději nevěřit nikomu a ničemu, dokud se sama nepřesvědčím. Lidi jsou zrádní a hodně moc.
15.01.2008 15:56:00 | NikitaNikaT.
Vybledlá plátna svatých mučedníků
jsou jako průvodci bolestí vykoupení
do nebe dědků a bab ... co prošvihli naplnění
A kteří stejně nakonec skončí v pekle
za promarnění daru těla, života a lásky ...
15.01.2008 15:50:00 | HarryHH
kdo nás ukřižoval?
kdo vznesl provinění?
ne, Lucko, ukřižovaní
svým okolím
a odsudky
suchoprdných
hnidopichů
a přesto
letíme...
14.01.2008 23:11:00 | G.P.
není třeba se modlit...
když věříme..
možná..že láska..
v realitě není toliko k mání..
přidat je jí možno..
pomocí..
rozjímání..
14.01.2008 20:56:00 | Bean