herbář duše...nádherná metafora...měli bychom sakra dbát, co tam vylisovat...
vypadá to, že nechodím k tobě na návštěvu...ale, ano, chodím...proč oštemplovat, když dobré dílo se hodnotí samo...pravda, vizitku příště nechám :-)
roboti píší...DVA...asi mám pozdravovat tvoje druhé JÁ..tak ode mě pozdravuj :-)
18.01.2008 11:26:00 | Lota