Anotace: Neumím...nechci...odpusťte...
I takové nic jako je tma Tě může inspirovat k napsání docela solidní básně...mimochodem, já zrovna včera držel jen tak černou hodinku. :-)
15.01.2008 16:43:00 | Chancer
Jak tak koukám do zavřených očí všedního dne, sleduju nový rozměr tmy.
15.01.2008 08:36:00 | Dračičák