... někdy uprostřed života ... je docela těžké ...
tohle všechno pobrat ...
... ale dnes už mi to nedělá zase tak velký problém ...
a myslím že ani já jím nebudu ... pro ty co se mi vzdálili ... :-((
*- ... jen ta slepá ulička bez pokračování, ... třeba ve vnucích ... ta trochu sviní mé zářivé a šťasné konce ...
- ... zbytečností ...
21.02.2008 13:43:00 | HarryHH
Moc hezky jsi basen napsala ale to uz vim jak to bajecne umis napsat, vsak jsem cetla Tvoji krasnou knižku a moc se mě libila , dekuji Ti za vse!
19.02.2008 19:21:00 | carodejka
Začal jsem od "A" právě u Tebe a poslalas mě svou poezií rovnou do nebe!
19.02.2008 14:08:00 | Glooaming
To je mi líto... Mně děda v květnu, táta v říjnu a babička teď. Za sedm měsíců tři pohřby...mamka zůstala bydlet v domě duchů... sama se psem.
15.01.2008 13:14:00 | Aglája