no tak je to s většinou mých básniček..samé dětské říkanky..bohužel básničky předělávat neumím, ještě nikdy jsem žádnou z těch ,co jsem napsala, nepředělala..
22.01.2008 19:08:00 | Liondande
má to supr nápad, ale přijde mi to jako dětská rýmovačka, nešlo by s tím něco udělat?
22.01.2008 09:37:00 | C.alwen