Anotace: každej punkáče sice vidí jinak...já je však vidím takhle.....
Kde jsou ty časy, než my dusi zacal vladnout metal...
Punk´s not dead,
punk´s only sleeping,
but forever,
unfortunately...
Je to skvelý!
15.01.2008 22:59:00 | C.alwen