Život je jen divadelní hra
Anotace: Každý hraje to,k čemu se hodí...Ale kladné role bohužel zůstávají často méně úspěšné než ty zápornější...
Je to tak špinavá práce...
Jsem milá,upřímná...a vlastně zrádce.
Je to nepříjemný.
Děláme to všichni.
Tobě se to nelíbí?
Tak vypadni.A nebo aspoň ztichni.
Je mi z toho na zvracení.
Ale vydržím to.Vždyť odvaha se cení.
Nebo ne?
Co nedá se koupit,je dnes bezcenné.
Jsi něco míň než já.
A neplač,brzo to zas přejde.
Já vím,jsem tak sobecká,
jenže bez toho se už člověk neobejde.
Život je jen divadelní hra.
Občas veselá,občas tragická a bolí.
Myslíš,že budoucnost je na tobě zasedlá?
Neboj,každej jednou ztrácí svoji roli
a umírá...
Přečteno 476x
Tipy 10
Poslední tipující: excited, Azazen, klari, Psavec, Bíša, Veru, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)