Dnes se stavil můj smutek na čaj....
Anotace: No jo...I takovéhle šílenosti mě občas napadají :-)
Dnes se stavil můj smutek na čaj.
Poručil si čaj černý, neslazený a
/napříč dohodě/
usadil se v mé duši na doživotí.
Prohlásil jí za své trvalé bydliště
A dál si poroučel čaj
/černý neslazený/
nabýval na váze, na objemu.
Vyhlásil válku mým všedním radostem
A nakonec zřídil protektorát Duše
Okupoval můj život
/nedbal na protesty/
Pak přišla láska
Poprosila o kávu
S mlékem a slazenou
/došly stříbrné lžičky/
Vyhnala smutek
A změnila si adresu
/Období 2. Narození/
Usadila se v mém srdci
Přerušila okupaci.
……..slíbila,
……..že mě už nikdy
……..neopustí.
Přečteno 361x
Tipy 14
Poslední tipující: brooklyn, BloodyButterfly, už ne pernikova princezna, Traci, Simísek, excited, Walentine, letmo, jára spots, Lacosta1
Komentáře (7)
Komentujících (6)