Anotace: ***
Protože jsem stejného stáří, hodně se mě to dotýká. Naposledy když jsem si přečetl básničku : "To vám píše stará protivná ženská", musel jsem jí tu vystavit, protože je to něco co osloví každého.
23.01.2008 23:52:00 | J.Švihovský
Šťastná to žena,řekla by kněžna,já nemám na co vzpomínat.
"Ty stará harfo"..tím jsi mě teda dostala haha.
18.01.2008 08:48:00 | takova