"kamarádi?"
Anotace: Když najednou člověku začne připadat,že jeho kamarádi se mu začínají oddalovat...smějou se tomu,co vám nepřijde k smíchu,nemáte chuť se jim svěřovat...asi je to tím,že lidé se mění...:)
Tak tu sedím sama...
iluze mi před očima mizí
a ti,co jsem(snad kdysi)znala,
mi náhle připadají cizí...
Můj děda vždycky říkaval
na "největší" kamarády si dávej taky pozor největší
i dnes to často slýchávám
a myslím,že už poznám ty svý nejlepší.
Vážím si těch nej
pár z vás,co vám můžu věřit
tenhle svět je prohnilej a zlej
a já jen díky vám tu můžu přežít...
děkuju...
Přečteno 573x
Tipy 8
Poslední tipující: Azazen, excited, akneliam, Lacosta1, už ne pernikova princezna
Komentáře (2)
Komentujících (2)