Anotace: o snech a o tom, že v nich je možné všechno
Pravdivé, to snad ano, ale tohle téma je omílané stále dokola. Můžeš tisíckrát mluvit o jedné věci, ale forma musí být neobyčejná a to tady podle mě bohužel není.
18.01.2008 21:13:00 | Elvien
Zajímavé, leč pravdivé ... Ve světě snů, tam prý všecko možné je ...
18.01.2008 21:09:00 | NikitaNikaT.