Když....
Anotace: taková smutná o nespavosti
Když do tmy v noci hledíš zoufale
a necítíš se vůbec ospale,
když sny se zdají daleko a nepřicházejí
a pouze vzpomínky se k tobě vracejí,
když ticho bolí do uší a tísní jako skála
a realitou je to, čeho ses tak bála,
když netušíš, co přijde dál, strach ti hrdlo svírá
a nezbývá ti nic jiného, než tvá víra,
když síly pozbýváš, kolena se hroutí
a každý nad tebou jen tiše hlavou kroutí,
pak přemýšlíš, co stalo se to s tímhle světem,
proč iluzi si s realitou pletem……
Komentáře (1)
Komentujících (1)