Tanec vášní...
Anotace: Je to tanec,který spojuje duši,tělo i cit človíčka...Nádherný tanec plný porozumění...
Cítím ten cit,
který v nás proudí.
Nejseš ani soudce,
který mě soudí.
V rytmu se vlníme,
krásně a jemně.
Na sebe hledíme,
je nám tak něžně.
Oči se setkají,
vidíš tu zář
jako když potkají,
svou pravou tvář.
Těla se propojí
téměř v jedno,
Duše se spojí
ale ne letmo.
Přestanou-li zpívat,
přestanou hrát
a já se mám dívat
jak odcházíš v dál...
Komentáře (0)