Jaro
Anotace: Tam kde právě jsem je jaro...Třeba to bude v duši...:)
Jaro
Jaro vloupalo se mi do tváře
S ním pocit lehkosti bytí,
Jak kdyby smutky z diáře
Vybledly se zlatou nití
Úsměv se vkradl do mých rtů,
Naděje do srdce vlila
Že rozbité střípky ze svých snů
Zas zpátky bych poskládat měla.
Přečteno 424x
Tipy 12
Poslední tipující: Chašmodský, IvoMaria, Dague, Dilla, excited, pennywise, Vladimír P.
Komentáře (6)
Komentujících (4)