Anotace: - Slova uletí, psané zůstává; básnička psaná ve zvláštním stavu:) měli jsme se úplně odreagovat a "zapojit" podvědomí. A toto z toho vzniklo, není to vůbec upravované, něco jako automatické psaní. Prosím o komenty!!!
Je to takový cvičný tex. Řekl bych kostra. Pokud by se na to ještě něco nabalilo, mohla by to být slušná básnička. Asi už jsem na tyto experimenty starý.
12.02.2008 07:52:00 | J.Švihovský
Jistě zajimave to je spravne slovo....sama narazka sem tam neco obestreno zavesem tajemtvi, ale jinak to vypada slusne.....a jeste jedna rada.....Nikdy nezavrhuj tuzku a papir.....JE to uplne neco jineho nez kdyz vytukavas do klavesnice pismenka co se ti zobrazuji....ver ze to ztraci hodne z puvodniho kouzla...
07.02.2008 19:30:00 | UNDEAD
já dost často píšu tímhle stylem, je to výborné:))-
Až budu mít více času, přečtu si od tebe víc.)
26.01.2008 20:00:00 | neurobeat