mít dědu musí být požehnání... můj první děda zemřel moc brzo a já si ho nepamatuju, a ten druhý byl děsný karbaník. ale to už je taky moc dlouho... oni tu vždycky budou... je to pravda... chce to tomu jen věřit. neměj strach a užívej dneška...
29.03.2008 17:48:00 | Já Esther Ruth
grepová poezie..
slupky..
a děda..
co v tobě žije..
supertip..
a jen tak mimochodem, taky sem líná lemra ale je to tajemství..děsně tajný .o)
08.03.2008 07:55:00 | Bean
Mě říkal "pačuánec" =) Taky bych chtěl, aby o mě mohli moje vnoučata, takhle s úctou a láskou napsat... chtěl bych si to zasloužit...
22.01.2008 00:23:00 | Blázen? =)
Moc nádherná..láska a úcta z každého písmene ..krásný výraz strapuch..děkuji za to že mohu i takovéto skvosty zde číst :o)
21.01.2008 20:29:00 | Nút