Slepci a kompany
Anotace: jako & spol. pro ty co to nepochopili :-p ne, není veselá...
Slepci dnes v tichých hodinách
Sní o slunci a klidném stínu
O fantaskních večerních hostinách
O džberech vína a kádích margarínu
Němí dnes v rajských zákoutích
Žijí své sny o lásce v míru
Střelených husách a smíchu na poutích
Jenomže z rukou cítí jen čpící síru
Hluší jsou ve sny zabraní
O jasných tónech a strunách božské lyry
Však se svou špínou žijí bezbraní
V oblaku hříchu a divném smradu síry
Lidé se topí ve svých snech
O rajských chrámech a o hostinách s pány
Malátní, spaví ve svých všedních dnech
Páchne tu síra okolo pekla brány
Přečteno 246x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Walentine, excited, Linushka, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)