ST, to je nádhera, hlavně "nebe k nohám sneslo vstup do zazrcadlí", to by mě nenapadlo.
06.02.2010 10:42:00 | Pevya
zazrcadlí... já si jednou vymyslela "darmoklásek"... a byla sem na to tak hrdá! a pak mi někdo starší a moudřejší a zřejmě z dědiny napsal že už by si na darmoklásek nebýt tý mý básničky ani nevzpomněl - prý to existuje! a pak má být člověk originální... :o)
nevím esi zazrcadlí existuje oficiálně ale líbí se mi to moc :o)
06.02.2008 10:33:00 | hanele m.
nejlepší je: uprostřed dvou světů déšť smývá prach a vinu
... má sílu, větší než ostatní řádky
24.01.2008 23:55:00 | Julie Park Rock