Přátelství
P - přítel při tobě vždy stojí
Ř - říká pravdu, i když bolí
Á - abys nikdy nebyl sám
T - trpělivě naslouchá.
E - energii svou ti dává
L - lásku, která neuvadá
s - sílu, když ti dochází
T - temnotou tě provází
V - věři ti vždy, v každé době
Í - i když ostatní jsou proti tobě.
Přečteno 827x
Tipy 17
Poslední tipující: Antares, Iva Borecká, NikitaNikaT., zzlatý, vodnař, kopr, Štěpina G, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)